Tuesday, 29 November 2011

Hang tak kenal siapa Nazmi Faiz ?

Assalamualaikum :)


Kelmarin dan hari hari yang lepas , saya penat sangat edit blog . Hasilnya , tak membanggakan pun . Tambah tambah lagi header yang burukbebenorr tuh . Apa boleh buat , asalkan air tangan sendiri . Hang ado ? ngee .
Back to the point . Hangpa kenal ke sapa Nazmi Faiz ? Tak kenal ? Alahh , hangpa ni . Skuad Harimau Malaya tu . Tapi tak apa lah , sebab cheq pun tak kenal jugak . Let's check it out , bebeyh ! ><'


Hari tu , ada sorang kawan ni tulis status ;




Ehemm ? What on earth is she talking about ? Konpius punya konpius , search jer laa internet .



Haha . Comel peribahasa :) 



Tekan untuk pembesaran maksima .

Dia ni mula mula biasa saja . Tapi kebelakangan ni sepopular dengan KFC . Khairul Fahmi >< Dia ni rupa rupanya ayam tambatan Harimau Muda . Eh ? apa beza Harimau Muda ngan Harimau Malaya ? Dua dua mengaum kan ? Hehe . Lagi satu pasal dia yang sepatutnya amik SPM tahun ni , tapi disebabkan oleh ada perlawanan , dia boleh amik SPM tahun depan . Best butul . 


Haha . Kaka Malaysia ? 

Click sini untuk Fanpage dia . That's all . Kbaiiiii :) 

P/s : apa apa pun , saya tetap sayang Minho <3

Sunday, 6 November 2011

.The end of Nothing.

Assalamualaikum , cikgu !


Entry yang lepas , time musim raya AidilFitri . Entry ni pulak time nak raya AidilAdha . Kire ada kimia laa tuh an ? XP
Memang lama tak update blog ni . Busy laa time time exam ni . Minggu ni baru boleh balik rumah . Wa homesick TT .
Kenapa minggu exam jer tentu ada banyak cabaran atau dalam bahasa omputih , obtacles . Sampai rasa cam nak menangis je kerja . Memang nak makan penampar kalau saya betul betul nak buat macam tu .


'Bestfriend' does not mean 'friend for ever' . Kau kena ingat tu Myna TT . Yup , I have some tiny problems with my bestfriend . Dia nak putuskan hubungan kami . Fine . Dia dah remove saya daripada friend list dia . Dah bosan dah pujuk . Hati batu betul >< . Dia nak saya anggap yang saya tak pernah kenal dia dan dia tak pernah kenal saya . Sadis , kan ? 


Nasib baik lah , ada someone bagi support . Dia suruh saya bertawakal banyak banyak . Ingat Allah sebab hanya Allah yang tahu di sebalik perpisahan ni . Nasib 'someone' tu ada , kalau tak tak mungkin saya tengah tulis entry masa ni . terkejut jugak , tiba-tiba haritu dia macam ambil berat pasal saya . selama ni , kami tak pernah bertegur sapa . cuma memandang dari jauh . sebab perkara ni , saya jadi agak rapat dengan someone tu . Thank you Allah :)


Eh , hari dah nak hujan . Kena pi angkat kain jemuran . Mommy pi kenduri TT . 


p/s : Hargailah rakan anda . Anda mampu mengubahnya :)